ΠΥΡΓΟΣ 99

ΠΥΡΓΟΣ 99
2013 - 2014

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ανατροπή ανόδου: ΑΙΓΕΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99 : 57 - 59

Την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της πέτυχε η ομάδα του Πύργου στο πραγματικό ντέρπυ  με την ομάδα της Γαστούνης. Έτσι ξεφεύγει στην βαθμολογία από τον αντίπαλό της κατά 2 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι Πυργιώτες δεν άξιζαν την νίκη και οδηγήθηκαν σε αυτήν εκμεταλλευόμενοι τις κακές επιλογές στην τελευταία περίοδο των γηπεδούχων που προτιμούσαν να σκεφτούν πως να καλύψουν την διαφορά των 12 πόντων που είχαν χάσει στο πρώτο ματς , παρά την νίκη.
Ειδικά τώρα, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά από το πρώτο δεκάλεπτο πιέζοντας ασφυκτικά τους παίκτες του Βασίλη Παπαδόπουλου οι οποίοι άντεξαν αρχικά. Η κακή λειτουργία των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση των γηπεδούχων αύξησε τη διαφορά στις 2 επόμενες περιόδους μέχρι και τους 11 πόντους. Στην τρίτη περίοδο ο Αιγέας προηγήθηκε και με 13 πόντους, αλλά όταν μειώθηκε η διαφορά, οι βιαστικές επιλογές τον οδήγησαν την ήττα.
28΄΄ πριν την λήξη , ενώ το σκορ ήταν 57 - 57 είχαν κατοχή οι παίκτες του Αιγέα,  δεν ολοκλήρωσαν την επίθεσή τους αφήνοντας τον χρόνο να περάσει, και άφησαν το παιχνίδι να παέι προς την παράταση.

Στην επαναφορά οι παίκτες του Πύργου 99 είχαν 4 δεύτερα και με μακρινή πάσα στον Κουρκούτα, πέτυχαν το νικητήριο καλάθι. Ο πάγκος της ομάδας του Πύργου μπήκε πανηγυρίζοντας στον αγωνιστικό χώρο νομίζοντας ότι είχε λήξει ο αγώνας, αλλά ο διαιτητής έδειξε 1΄΄ και φυσικά έδωσε τεχνική ποινή στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Όμως οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το απρόσμενο δώρο και έχασαν και τις 2 βολές, άρα και το παιχνίδι! Συγκλονιστική εμφάνιση για τον Πύργο 99 από τον Στεφανόπουλο και αμυντικά και επιθετικά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16 - 15 , 31 - 24 , 42 - 33 , 57 - 59

ΑΙΓΕΑΣ(Τεκερλέκης): Μήτρου , Μάλλιαρης 14, Θωμόπουλος, Καραθανάσης 18, Δριβάκος 2, Γιαννακόπουλος 10(2), Σταματόπουλος 2, Σπηλιωτόπουλος 3, Κορδοπάτης 8, Κουνάνης , Πολυχρονόπουλος.

ΠΥΡΓΟΣ 99(Παπαδόπουλος): Στεφανόπουλος 14(4), Μάρκος 2, Γιαννόπουλος 2, Μάρρας, Παπαδόπουλος 6, Κουρκούτας 20(2), Χαραλαμπόπουλος 4, Κωσταρέλλος, Κουτσόπουλος 11(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου